Kesäisin...

Meillä viihtyvät sekä aikuiset että lapset! Aikuisten paistaessa makkaraa grillikatoksella lapset voivat leikkiä laadukkailla ja turvallisilla LAPPSETin leikkivälineillä. Kesäisin voit pulahtaa virkistväään Kitkajärveen!

Katos

Ranta


Ihmisiä telineillä


GrillikatosRanta


Käytössäsi on myös soutuveneitä, joilla voit soudella pitkin upeaa Kitkajärveä. Ja saattaapa oikea saamamies saada siltä reissulta mukaansa jalokalaakin, joita voi savustaa rannalla sijaitsevassa savustuspöntössä. ( Tai sitten voit tehdä niin kuin isäntäväki yleensä, että haet valmiit kalat läheisestä kalasatamasta ja savustat ne!) Lisää vinkkejä kalastukseen löydät täältä.

Talvisin...


Talvella sinulla on mahdollisuus hiihdellä puhtaassa luonnossa.Kitkajärvellä voit hiihdellä ladulla tai ilman. Moottorikelkkareitit kulkevat m&aoumlkkiemme ohitse. Paikkakunnan yrittäjien tarjoamat lumikenkävaellukset, poroajelut ja huskyvaellukset ovat huikeita kokemuksia. Kitkajärvellä voi pilkkiä kevätauringon lämmittäessä mukavasti poskipäitä. Rukatunturin harrastusmahdollisuudet ovat vain 10 minuutin ajomatkan päässä!